Reisprik – Medisch Centrum Sint Anna – NIJMEGEN
Reisprik

Reisprik

Reisprik is het grootste landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Reisprik is in 2009 opgericht en bestaat ondertussen uit meer dan 130 praktijken verspreid over heel Nederland. Ook in het Medisch Centrum Sint Anna in Nijmegen kunt u terecht voor reisadvies en vaccinaties. Reisprik is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Naast reizigersvaccinaties kunt u ook terecht voor werk gerelateerde vaccinaties, zoals bijvoorbeeld hepatitis B.

 

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden uw vaccinaties bij Reisprik meestal volledig vergoed (zelfs de malaria medicatie!). Reisprik heeft contracten met Zilveren Kruis, VGZ (Zekur, IZZ, IZA, UMC), Univé en CZ. Bij alle andere zorgverzekeraars kunt u de factuur van Reisprik bij uw verzekeraar indienen. Bent u niet aanvullend verzekerd en komt u dus niet in aanmerking voor een vergoeding? Geen probleem! Dan geeft Reisprik u de laagste prijsgarantie! Dit betekent dat u gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor het advies en de vaccinaties bij bezoek aan een Reisprik vestiging. De reis hoeft immers niet onnodig duur te worden! Zie onze website voor de voorwaarden.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.reisprik.nl

Hier vindt u onder andere algemeen reisadvies per land en kunt u informatie vinden over de gezondheidsrisico’s in het buitenland. Let wel, een reisadvies dient altijd op maat gemaakt te worden. Afhankelijk van uw gezondheid, medicatiegebruik, reisduur en activiteiten tijdens de reis kunnen er aanvullende vaccinatie en/of adviezen gelden.