Afspraak maken – Medisch Centrum Sint Anna – NIJMEGEN
Header afbeelding
Medisch Centrum Sint Anna
St. Annastraat 180 6525GW
NIJMEGEN

Afspraak maken

Twijfelt u of u een afspraak moet maken bij uw huisarts, kijk dan eerst op Moet ik naar de dokter

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag is er spreekuur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken;

  • Dit kunt u doen door de praktijk te bellen waar u staat ingeschreven op werkdagen tussen:

08:00 – 10.30 uur
11.00 – 12.30 uur
14.00 – 16.00 uur

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Uit ervaring weten we dat in de ochtend de telefoon druk bezet is, vandaar dat wij u willen verzoeken om in de ochtend te bellen om een afspraak te maken voor een consult of een visite. Het heeft de voorkeur om in de middag te bellen voor uitslagen.

  • Ook kunt u digitaal een afspraak maken;  Op de praktijk kan uw huisarts, assistente of praktijkverpleegkundige u hiervoor aanmelden. Ook kunt u zichzelf hiervoor aanmelden. Klik hierboven op patiëntenomgeving en lees de informatie.

 

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.