Fysiotherapie Sint Anna – Medisch Centrum Sint Anna – NIJMEGEN
Fysiotherapie Sint Anna

Fysiotherapie Sint Anna

Fysiotherapie Sint Anna

Wat is Fysiotherapie Sint Anna?

Fysiotherapie Sint Anna is een samenwerkingsverband van twee fysiotherapiepraktijken: Fysiotherapie Goffert en Fysiocentrum Nijmegen, die gezamenlijk werkzaam zijn in het Medisch Centrum Sint Anna. De kracht van dit samenwerkingsverband is de bundeling van fysiotherapeutische expertise, waardoor de dienst- en zorgverlening voor de cliënt gemakkelijker toegankelijk wordt en beter afgestemd op de hulpvraag. Tevens biedt Medisch Centrum Sint Anna de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van andere zorgdisciplines die in het Centrum vertegenwoordigd zijn. Naast de gezamenlijke locatie in Medisch Centrum Sint Anna, zijn de fysiotherapiepraktijken ook op de eigen locaties werkzaam.

 

Wat bieden wij?
Het centrum biedt algemene fysiotherapeutische zorg en een diversiteit aan gespecialiseerde fysiotherapie:

manuele therapie
oedeemtherapie
echodiagnostiek en echografie
psychosomatische fysiotherapie
oncologie revalidatie
bekkentherapie
orthopedische kinderfysiotherapie (breuken, sportblessures, gewrichtsklachten in de groei)

orthopedische- en postoperatieve revalidatie
sportfysiotherapie, sportrevalidatie
ganganalyse en functionele looptraining
hand-/polsrevalidatie
neurorevalidatie
longrevalidatie,COPD en revalidatie na corona, post Covid zorg
medische fitness, begeleiding in Avalon Fitcentre

diabetes (diabetici in beweging)

leefstijlcoaching en gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)

hartrevalidatie

kaaktherapie

looptherapie bij etalagebenen (claudicatio)

 

Hoe werken wij? 

Fysiotherapie Sint Anna houdt op werkdagen inloopspreekuur van 10.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. U kunt ook telefonisch een afspraak maken: 024-3505892. Wij zijn rechtstreeks toegankelijk of op verwijzing van huisarts of specialist.

Indien uw huisarts u via het interne netwerk naar ons verwijst, nemen wij contact op met u. Op het moment dat uw aanmelding bij ons bekend is, wordt door een fysiotherapeut ingeschat of u ter plaatse geholpen kunt worden of dat een andere locatie geschikter is in verband met de aard van uw gezondheidsprobleem. Er zal steeds gezocht worden naar de meest optimale aansluiting bij uw zorgvraag.

Fysiotherapie Sint Anna is goed bereikbaar: per fiets, auto (gratis parkeergelegenheid)  of openbaar vervoer. De bushalte van lijn 6, 25 en 83 bevindt zich op 30 meter afstand van Medisch Centrum Sint Anna.

Fysiotherapie Sint Anna participeert sinds 1 juni 2009 ook in Avalon Fitcentre.

Avalon Fitcentre beschikt over een grote fitnessruimte met cardio- en krachttrainings-apparaten en daarnaast diverse oefenruimtes voor actieve revalidatie. Op de binnenplaats zijn er sinds mei 2017 faciliteiten gecreëerd voor actieve revalidatie, crossfit en bootcamp, zodat erbij mooi weer buiten geoefend kan worden.

Fysiotherapie Sint Anna heeft in Avalon Fitcentre een eigen behandelkamer en kan gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum. Zowel individuele- als groeps-behandeling is mogelijk. Om de week zijn er een aantal inloopspreekuren voor screening, advies en vragen.

 

Meer informatie over Avalon Fitcentre vindt u op hun website.

Avalon Fitcentre
St.Hubertusstraat 2

6531LB Nijmegen

Tel.024-6635173

www.avalonfitcentre.nl

 

Medewerkers

Fysiotherapie Goffert

Floor Heskes, Marga Bruijsten, Lonneke van der Avoort, Gertie Berghuis, Ed Brouns, Anneke Dekkers, Kim Keeling, Pim Leijte, Maureen Völler

Dobbelmannweg 118
6531KZ Nijmegen

024-3552268

www.fysiotherapiedegoffert.nl

 

 

Fysiocentrum Nijmegen

Jolanda van ’t Hof, Bas Tittse, Martijn Jansen, Marianne Haarhuis, Lotte Snuverink, Bas Kruls, Martine Jansen, Mirjam Jacobs

St. Jacobslaan 345A Groenestraat 217Y

024-3550386

www.fysiocentrum-nijmegen.nl