Apotheek Sint Anna – Medisch Centrum Sint Anna – NIJMEGEN
Apotheek Sint Anna

Apotheek Sint Anna

Servicepunt MCSA is momenteel gesloten ivm personeelstekort en vakantie periode.

Herhaalrecepten aanvragen bij Emma apotheek en Apotheek Sint Anna

Herhaalrecepten die op een werkdag vóór 12.00uur bij ons zijn aangevraagd kunnende volgende werkdag opgehaald worden bij de apotheek van keuze (tussen 16.00 uur en 17.30 uur in het Servicepunt of tussen 15.00 en 17.30uur in de Emma Apotheek). Ook kunt u ervoor kiezen om uw medicijnen thuis te laten bezorgen. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Nieuwe medicijnen voorgeschreven door een arts kunt u de dag zelf of de dag erna ophalen bij uw apotheek.

Sinds 1 april 2018  is Apotheek Sint Anna: “Apotheek Servicepunt Medisch Centrum Sint Anna”.

Wat betekent dit voor u?

In Apotheek Servicepunt Medisch Centrum Sint Anna worden geen recepten meer klaargemaakt.  Als u een recept aanvraagt of inlevert, wordt dit in onze vestiging Emma Apotheek op de Groenestraat 209A verwerkt.

Verder kunt u tijdens de openingsuren in het Apotheek Servicepunt terecht voor: algemene geneesmiddelinformatie, medicijnen waarvoor geen recept nodig is en huidverzorgingsproducten van Vichy en Eucerin.

Geeft u alstublieft bij het aanvragen van uw recepten aan waar u deze wilt ophalen, dan wel of u deze bezorgd wilt hebben. U kunt hiervoor ook onze assistentes bellen. Het aanvragen van uw recepten kunt u blijven doen op de bestaande wijze.

Voor vragen kunt u terecht bij de apothekers of assistentes van de Emma Apotheek, telefoon 024-3557006.